Coc marmolat de iogurt i xocolata

Bon dia família virutal!

Avui us portem una recepta que de ben segur us encantarà. Es tracta d'un coc marmolat de iogurt i xocolata.




Ingredients:
1. Farina intgral/espelta o normal --> 200g
2. Ous --> 3 mitjans o 2 grans
3. Iogurt grec natural sense sucre --> 180g
4. Ratlladura d'una mandarina/taronja/llimona, el que vulgueu posar
5. Sucre blanc/moreno/estevia, el que vulgueu --> 60g
6. Cacau en pols --> 2 cullerades de sopa
7. Llevat --> 1 sobre de 16g

Preparació:
1. Agafem un dels bols i afegim els ous i el sucre i barregem molt bé. Un cop estigui tot ben barrejat, afegim el iogurt, la ratlladura de la fruita i l'oli d'oliva.

2. A continuació, afegim la resta d'ingredients, és a dir, la farina i el llevat. Barregem molt bé fins que no quedin grumolls.

3. De la massa que ens ha sortit, separem 1/3 de la barreja i la posem en un altre bol. Un cop estigui separada, afegim les dues cullerades de xocolata. Barregem molt bé fins que no quedin grumolls.

4. Si no heu posat paper de forn al motlle del coc, podeu posar dues gotes d'oli o mantega perquè no s'enganxi un cop estigui fet.

5. Posem el forn a preescalfar a 180 graus.

6. Posem les dues barreges (la de xocolata i la normal) de forma intercalada per aconseguir l'efecte "marmolat".

7. Posem el coc al forn, durant 45 minuts, a 180 graus a l'opció de reposteria. Si no teniu aquesta opció, l'heu de posar de tal manera que el forn escalfi tant a dalt com a baix.

8. Un cop hagin passat uns 40 minuts, amb compte, obriu el forn i el punxeu al mig. Si la forquilla surt neta, vol dir que ja està fet. Si surt amb una mica de massa, voldrà dir que encara li falten uns minuts.

Espero que us hagi sortit perfecte i us ho hàgeu passat d'allò més bé fent-ho.

Bon profiit!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario