Trivial

Bon dia a tothom!

Avui us portem un trivial amb preguntes que de ben segur haureu tractat a l'escola. Dins d'aquest trivial trobem 6 colors i cadascun d'ells pertany a una àrea de l'escola:
1. Color rosa: anglès.
2. Color blau: català.
3. Color taronja: matemàtiques.
4. Color verd: coneixement del medi.
5. Color groc: castellà.
6. Color marró: cultura general.

Funcionament del joc:
Aquest trivial funciona igual que tots als que haureu jugat al llarg de la vostra vida. Primer us explicaré que trobareu en aquestes 3 diapositives que té el joc, en la primera trobareu la portada i un vídeo on posa (click aquí) per veure el funcionament del joc; en la segona diapositiva, trobareu el taulell de joc amb un dau dibuixat, aquest dau és per si no en teniu a casa i voleu fer-ne servir un d'internet que us he posat jo; en la tercera diapositiva trobareu els "quesitos" de colors i la vostra fitxa que hàgeu triat al taulell, d'aquesta manera podreu col·locar la vostra fitxa damunt el color que ja hàgiu aconseguit.

Per jugar:
1. Tirem el dau per saber quin número ens ha sortit i comencem a comptar les caselles a partir d'on posa: Començar aquí. 
2. Quan hàgim comptat les caselles, en la direcció que vulgueu quan us trobeu en un encreuament, caureu sobre un color. Llavors cliqueu damunt la casella i s'obrirà una pregunta que haureu de respondre. Si la responeu bé, podeu tornar a tirar el dau i seguir jugant. Si per contrari, no la responeu bé, perdeu el torn i li toca a la següent persona. 
3. L'objectiu és caure on hi ha els "quesitos" grans per respondre la pregunta del color i així aconseguir el "quesito" d'aquell color. 
4. Quan una persona tingui tots els "quesitos" de tots els colors, s'haurà de dirigir a la casella del mig i treure el número exacte que necessiti per caure-hi dins. 
5. Guanya qui tingui els 6 "quesitos" dels colors i hagi tornat al mig. 

IMPORTANT --> S'HAN DE POSAR LES RESPOSTES EN MAJÚSCULA SEMPRE I SENSE PUNTS AL FINAL DE LES FRASES O PARAULES

Adjuntem les respostes a les preguntes sota el joc. 
Esperem que us ho passeu molt bé i gaudiu!!!


7

No hay comentarios:

Publicar un comentario