ESCAPE ROOM: trobem la cura al coronavirus

Fins i tot els més menuts saben que està passant avui en dia sobre la pandèmia. És per aixo, que hem decidit crear un escape room educatiu on els més petits ens ajudin a trobar una cura al coronavirus, en aquest cas es tracta d'una vacuna.

D'altra banda, es fa especial menció a la importància de la prevenció, com podem rentar-nos les mans i com podem, entre tots, ajudar a sortir-nos-en d'aquesta situació i puguem retornar a la normalitat com més aviat millor. 

El següent escape room està format per 9 proves. Cada cop que es completa una correctament, s'introdueix la resposta dins d'un cadenat, i si la resposta és correcta, es genera un codi per a poder passar a la següent pregunta. 

És de vital importància que aquesta activitat la facin els més petits però sempre acompanyats d'algun membre adult de la seva família, ja que necessitarà la seva ajuda. 

És una activitat pensada per passar una bona estona i gaudir en família. 

Franja d'edat: de 5 a 11 anys



2 comentarios:

  1. Hola soc una mestra del Bages i he provat de fer el vostre Escape Room , però quan arribo a la prova 5 no em deixa posar la resposta ... Sabeu si hi ha algun problema?
    És que he pensat que l'activitat era bona però si la vull passar als meus alumnes m'he d'asegurar que funcioni. Gràcies

    ResponderEliminar
  2. HOLA SOC ARNAU A MI TAMPOC ME DEIXA RESPONDRE LA 5 PREGUNTA

    ResponderEliminar