Introducció

Hola nens i nenes!
Som un grup de segon de Doble Titulació d’Educació Infantil i Primària de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Igual que tots/es vosaltres estem tancats a casa perquè hi ha un virus dolent i hem d’esperar que marxi.

Però abans de tot... què és aquest virus? per què hem d’estar tancats a casa sense poder sortit? El virus que ha arribat és titulat Coronavirus o Covid-19 i afecta als pulmons del nostre cos. És un virus que es transmet uns als altres molt ràpid, per això ens hem de quedar a casa, per evitar agafar-lo. Tot i això, molta gent el passa de manera lleu. Què vol dir això? Doncs com sabeu, tots som diferents, i per tant, no passarem la malaltia de la mateixa manera. Alguns ho passaran més malament i altres no tant.

Però ei! Que estiguem tancats a casa no vol dir no puguem seguir aprenent i divertir-nos! A nosaltres, aquesta situació ens ha coincidit fent pràctiques a diferents escoles d’educació infantil, i des de la universitat, ens han demanat que dissenyem dues activitats virtuals per als més petits de la casa. Nosaltres, però, per tal que siguin útils, les volem compartir amb vosaltres. A continuació us presentem el nostre blog, on anirem penjant totes les propostes que fem i tot allò que se’ns vagi acudint.
Com a futures mestres, volem intentar ajudar-vos i col.laborar per tal de fer que el confinament sigui el més amè possible.

Esperem que us agradi i podem donar un cop de mà. Ànims a tots i totes, segur que tot anirà bé, cuideu-vos molt nens i nenes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario